Deliver Your News to the World

Stal Amani in BelgiŽ biedt haar locatie te huur aan voor feesten


WEBWIRE

Deze mooie stallen bevinden zich in Herentals, BelgiŽ dicht bij de grenzen met Nederland en Duitsland. Traiteurs en particulieren kunnen van deze locatie gebruik maken voor evenementen en feestjes voor elke gelegenheid, zoals huwelijks-, verjaardags- of communiefeesten. Op website http://www.stalamani.com vindt u meer uitleg en fotoís van de aanwezige voorzieningen.

In een online interview zegt Josie : ďTraiteurs en organisatoren van feesten beschikken bij Stal Amani over een variŽteit van mogelijkheden om kleine alsook grote feesten te verzorgen. Dit kan in de pas opgeknapte bar met eetruimte, alsook op de goed onderhouden terreinen buitenĒ. Zij vervolgt ďLaat u niet afschrikken door het feit dat wij paarden hebben - onze stallen en het volledige domein zijn vlekkeloos schoon. Uw klanten hoeven niet van paarden te houden om deze prachtige omgeving te appreciŽrenĒ.

In het hartje van de bossen en slechts 5 minuten verwijderd van de stad Herentals, kan men terecht bij Stal Amani voor evenementen en feesten. Op website
http://www.taverneamani.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=5&lang=nl vindt u de volledige fotogalerij.

De aangename bar, een eetruimte van 150 m≤ voorzien van twee terrassen gelegen aan de zonkant, maken dit een ideale omgeving voor feestjes of bedrijfsevenemen-ten. Op het kleine terras kan men de paarden zien, terwijl het andere en tevens grotere terras uitzicht geeft op het bos en op een leuke vijver met fontein.

Het domein heeft twee toegangswegen en er is voldoende parkeerplaats. Er zijn geen buren in de nabije omgeving, lawaai is dus geen probleem. Er is een keuken en een BBQ en buiten zijn er verschillende terreinen waar een bar en keukenfaciliteiten kunnen geplaatst worden. Buiten op de terreinen kan een zeer grote tent opgesteld worden die plaats biedt aan enkele duizenden personen.

Dit alles kan gehuurd worden aan zeer redelijke prijzen. Zij kunnen ook zelf voorzien in het personeel voor de bar. Er zijn verschillende formules mogelijk en Stal Amani is graag bereid daarover geheel vrijblijvend meer uitleg te geven.

Aangezien alles pas werd opgeknapt, zijn er momenteel zeer speciale aanbiedingen voor traiteurs en organisatoren van evenementen. Er moet geen huur betaald worden voor de bovenvemelde voorzieningen op voorwaarde dat men gebruik maakt van hun bar. Dit aanbod is geldig voor de eerste 25 boekingen.


WebWireID120875
 
 feestverhuur Herentals
 verhuur feestlocatie
 feestverhuur Antwerpen
 feestverhuur Belgie


This news content may be integrated into any legitimate news gathering and publishing effort. Linking is permitted.

News Release Distribution and Press Release Distribution Services Provided by WebWire.